Osiguravanje web stranice jedan je od najvažnijih zadataka administratora web mjesta. U međuvremenu, sakrivanje URL-a za prijavu administratora Joomla samo je dio golemih sigurnosnih mjera koje treba implementirati na Joomla web mjestu.

Ne postoji trajno rješenje za osiguravanje Joomla web stranice ili bilo koje web stranice za tu stvar.  Svaka openource skripta je vani da bi svi mogli vidjeti, tako da se svaka ranjivost koja se nalazi u skripti može biti iskorištena. U stvari, vrlo je važno proći popis za provjeru Joomla Security za svakog administratora web sučelja.

Najbolja metoda za osiguranje administratorske zone za prijavu vjerojatno je putem .htaccess blokiranjem pristupa od IP adresa, osim onih administratora ili postavljanja lozinki.

Postoje neka besplatna proširenja koja vam omogućuju sakrivanje URL-a za prijavu administratora Joomla. Sva ta proširenja funkcioniraju na jednom principu što se tiče skrivenog URL-a - da zamijeni redoviti administratorski URL novim URL-om kako ga odredi administrator.

Proširenja koja vam omogućuju sakrivanje URL-a za prijavu administratora Joomla:

AdminExile - LINK
JSecure Lite - LINK
KSecure - LINK
Admin Tools - LINK

TAGS: ,

Izradite svoje web stranice sa nama.. Zatraži ponudu..

Kvalitena, brza i sigurna izrada web prezentacije, sa nama je najkraći put do online promocije!